• Helsen Verzekeringskantoor NV
  • Aveve Geudens NV
  • Immopoint Kempen
  • Elboka NV
  • Fietsenhandel Van De Water
  • CafĂ© De Pit

Immo Point Kempen MTB


Ter gelegenheid van Houtum kermis organiseren de wielertoeristen Kasterlee op zaterdag 5 oktober hun Houtum Immo Point Kempen MTB. Zoals in voorgaande jaren hebben wij getracht een zeer afwisselend parcours doorheen de bosrijke omgeving van Kasterlee, Retie, Geel en Mol uit te tekenen. We doorkruisen de Netevallei en de mooie Kempense heuvelrug via veld- en boswegen inclusief enkele technische stukjes. Zowel de recreant als de geoefende biker kan hier zijn hartje ophalen.

De sportievelingen kunnen kiezen uit vier afstanden: 28, 38, 44 of 68 kilometer. Er is vrij vertrek van 8.30u tot 14.00u (tot 13u voor 68km) aan de feesttent te Houtum (Nieuwe locatie !). Voor een inschrijvingsprijs van 4€ voor VWB leden (6€ niet-leden) bieden wij iedereen een verzorgde bevoorrading. Deelnemers aan de 64km kunnen voor de prijs van 6€ voor VWB leden (8€ niet-leden) genieten van 2 bevoorradingen. Tevens kan u gebruik maken van de gelegenheid tot douchen, reinigen van de fietsen, een bewaakte fietsstalling, een ruime parking en vooral niet te vergeten een ruime en gezellige “after-bike”.

Wij organiseren deze tocht voor het 15de jaar en willen daarom al onze deelnemers bedanken door hen een gratis Vliet aan te bieden.

Lees hier de beoordeling van 2018 

 

De wielertoeristen Kasterlee dankt hun sponsor IMMO POINT KEMPEN alsook volgende organisaties of personen voor hun medewerking:

Buurtwerking Houtum  Gemeentebestuur Kasterlee
Provinciebestuur Antwerpen       Agentschap voor natuur en bos
Sportraad Kasterlee              Bevoorradingsplaats “Het Boslicht”
Het Rode Kruis  Kasterlee  Sponsors
Brandweer Kasterlee     Diverse privé-eigenaars             

 

Herman Stessens
Technofit Mareco Integrated Logistics