Wielertoeristen Kasterlee

Immo Point Kempen MTB

Ter gelegenheid van Houtum kermis organiseren de wielertoeristen Kasterlee op zaterdag 1 oktober hun Houtum Immo Point Kempen MTB. Zoals in voorgaande jaren hebben wij getracht een zeer afwisselend parcours doorheen de bosrijke omgeving van Kasterlee, Retie, Geel en Mol uit te tekenen. We doorkruisen de Netevallei en de mooie Kempense heuvelrug via veld- en boswegen inclusief enkele technische stukjes. Zowel de recreant als de geoefende biker kan hier zijn hartje ophalen.

De sportievelingen kunnen kiezen uit vier afstanden: 28, 38, 44 of 68 kilometer. Er is vrij vertrek van 8.30u tot 14.00u (tot 13u voor 68km) aan de feesttent te Houtum.  Voor een inschrijvingsprijs van 4€ voor VWB leden (6€ niet-leden) bieden wij iedereen een verzorgde bevoorrading. Deelnemers aan de 68km kunnen voor de prijs van 6€ voor VWB leden (8€ niet-leden) genieten van 2 bevoorradingen. Er is ook mogelijkheid om in te schrijven in Mol Achterbos terrein SV Flurky op bevoorrading.
Tevens kan u gebruik maken van de gelegenheid tot douchen, reinigen van de fietsen, een bewaakte fietsstalling, een ruime parking en vooral niet te vergeten een ruime en gezellige “after-bike”.

Wij organiseren deze tocht voor het 17de jaar, 4 de keer als IMMO POINT KEMPEN MTB en bedanken onze deelnemers weerom door hen een gratis Vliet aan te bieden.

Lees hier de beoordeling van 2021


Wielertoeristen Kasterlee dankt hun sponsor IMMO POINT KEMPEN alsook volgende organisaties of personen voor hun medewerking:

Buurtwerking Houtum,  Gemeentebestuur Kasterlee, Provinciebestuur Antwerpen, Agentschap voor natuur en bos,  Sportraad Kasterlee,  Het Rode Kruis  Kasterlee, Sponsors, Brandweer Kasterlee, diverse privé-eigenaars            

Elboka
Immopoint Kempen
AVEVE Geudens
Fietsen Van De Water
Cafe De Pit
Helsen Verzekeringen
Stessens
Mareco
Technofit